На Луганщині продовжують гасити останній осередок пожежі – ДСНС

Читать на русском
У Луганській області продовжують гасити останній осередок вогню - поблизу села Гаврилівка. Пожежа охопила територію площею близько 20 тисяч гектарів.
Фото - ДСНС.

У Луганській області продовжують гасити останній осередок вогню. Пожежа охопила територію площею близько 20 тисяч гектарів.

Як повідомили у пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій, станом на ранок 7 жовтня, ліквідовано 9 з 10 пожеж. Осередок поблизу села Гаврилівка на площі 150 га локалізовано.

Пожежі на Луганщині: чи можливо в майбутньому попередити катастрофуУкраїна має поцікавитися досвідом таких країн, як Австралія та США, в яких масштабні пожежі відбуваються дуже часто, й це дасть змогу застосувати превентивні заходи для захисту населення, вважає експерт.

Нагадаємо, вчора ввечері пожежникам вдалося згасити один з найбільших осередків займання в Луганській області - поблизу села Смолянинове.

Раніше стало відомо, що на Луганщині пожежі охопили понад 20 тис. га. До гасіння пожеж були залучені авіація і пожежний потяг. Загалом працювали понад 1,3 тис. осіб і 284 одиниці техніки.

Також на КПП «Станиця Луганська» пожежа пошкодила елементи інфраструктури.

Як відомо, пожежі в Луганській області спалахнули 30 вересня. Жертвами вогню стали 11 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: