Зеленський у Букінгемському палаці зустрівся із королівською родиною

Читать на русском

Володимир Зеленський разом із першою леді відвідали Букінгемський палац. Вони зустрілися із принцом Вільямом та його дружиною герцогинею Кембриджською Ктрін.
Фото - twitter.com/KensingtonRoyal

У середу, 7 жовтня, президент Володимир Зеленський разом із першою леді відвідали Букінгемський палац.

Вони зустрілися із принцом Вільямом та його дружиною герцогинею Кембриджською Кетрін, повідомили у офіційному Twitter королівського подружжя.

Нагадаємо, сьогодні президент України Володимир Зеленський розпочав офіційний візит до Великої Британії.

Як повідомили в ОПУ, глава держави проведе переговори з прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном, після яких відбудеться підписання українсько-британського Угоди про політичну співпрацю, вільну торгівлю і стратегічне партнерство. Також буде підписано низку інших двосторонніх документів.

Крім того, президент Зеленський проведе зустрічі зі спікером Палати громад парламенту Великої Британії Ліндсі Гойлом, лордом-мером лондонського Сіті Уїльямом Расселом. Також президент України відвідає Лондонську фондову біржу та зустрінеться з британськими інвесторами.

Раніше аналітики «Слово і діло», вивчивши повідомлення офіційного сайту президента з початку каденції Володимира Зеленського, відстежили, що президент став більше їздити по країні перед місцевими виборами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: