В Єгипті спростили в'їзд для туристів

Читать на русском
Єгипет з 1 листопада скасовує візовий збір для туристів, які прибувають до губернаторства Південний Синай, Червоне море, Луксор і Асуан.
vsitury.com.ua

Уряд Єгипту з 1 листопада вирішив скасувати візовий збір для туристів, які прибувають до губернаторства Південний Синай, Червоне море, Луксор і Асуан.

Про це повідомили в посольстві України в Єгипті на сторінці в Facebook.

В ООН підрахували збитки туристичного сектора від пандеміїВсесвітня туристична організація ООН підрахувала, скільки грошей втратив туристичний сектор від пандемії коронавірусу.

Як повідомляється, скасування візового збору в губернаторства Південний Синай, Червоне море, Луксор і Асуан буде діяти до 30 квітня 2021 року.

При цьому всі туристи повинні мати при собі негативний ПЛР-тест на коронавірус, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до в'їзду.

У той же час при прибутті до Хургади, Шарм ель-Шейху, Марса-Аламу і Таби наявність такого тесту необов'язково - його можна здати в аеропортах.

Нагадаємо, раніше посольство закликало українців робити ПЛР-тест до приїзду до Єгипту.

Також повідомлялося, що на сьогоднішній для українських туристів відкриті 52 країни, серед яких Туреччина, Єгипет, Чорногорія, Болгарія, Албанія.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: