Для українців відкриті кордони 52 країн – МЗС

Читать на русском
Туристи з України можуть подорожувати вже в 52 країни. Протягом місяця список поповнили Йорданія, Колумбія, Нігерія і Гана.

На сьогоднішній день туристи з України можуть подорожувати до 52 країн. Протягом місяця список поповнили Йорданія, Колумбія, Нігерія і Гана.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на брифінгу в середу, 30 вересня.

В'їзд іноземців: як скасування обмежень позначиться на карантиніОбмеження пересування не вирішить повною мірою зростання випадків, тому що від цього будуть економічні наслідки, натомість необхідно забезпечити захист для громадян за нинішніх обставин, вважає експерт.

«Хоча туристичний сезон завершився, подорожувати можна. І станом на зараз таких країн 52. З минулого брифінгу, 3 вересня, додалося 4 країни», - сказав Кулеба.

За даними МЗС, сьогодні українцям дозволений в'їзд до таких країн: США, Мексика, Домініканська Республіка, Колумбія, Еквадор, Уругвай, Ірландія, Великобританія, Білорусь, Сербія, Північна Македонія, Албанія, Болгарія, Туреччина, Вірменія, Казахстан, Іран, Афганістан, Ірак, Йорданія, Ліван, Єгипет, Судан, Чад, Нігерія, Бенін, Того, Гана, Буркіна-Фасо, Сьєрра-Леоне, Південний Судан, Ефіопія, Сомалі, Джібуті, Кенія, Танзанія, Руанда, Бурунді, Малаві, Замбія, Мальдіви , Корея.

Нагадаємо, раніше в МЗС закликали українців утриматися від поїздок до Вірменії, Азербайджану, і не відвідувати Нагорний Карабах.

У МЗС також пояснили ситуацію по безвізу з Євросоюзом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: