Українців закликали робити ПЛР-тест до приїзду до Єгипту

Читать на русском
Посольство України в Єгипті закликало українців робити ПЛР-тест на коронавірус до поїздки, щоб по приїзду на курорт не потрапити на ізоляцію.
vsitury.com.ua

Посольство України в Єгипті закликало українців робити ПЛР-тест на коронавірус до запланованої поїздки, щоб в разі позитивного результату не бути поміщеним на карантин.

Про це повідомляє пресслужба посольства України в Єгипті.

Єгипет посилив правила в'їзду для туристівУряд Єгипту посилила правила в'їзду для туристів на всій території країни. З 1 вересня буде дозволений в'їзд туристам при наявності негативного ПЛР-тесту.

У відомстві нагадали, що з 1 вересня 2020 року набули чинності нові правила в'їзду на територію Єгипту. Згідно з ними, громадянам, які прибувають в аеропорти курортних міст Хургада, Шарм ель-Шейх, Марса-Алам і Таба (і які не мають при собі сертифікатів з негативним результатом ПЛР-тесту), дозволяється зробити ПЛР-тест безпосередньо після прибуття в ці чотири аеропорти за 30 доларів.

Велика частина туристів користуються саме послугою тестів в аеропорту. Однак в посольстві підкреслили, що «ті туристи, у яких виявиться ковід-позитивний результат тесту, повинні бути поміщені на карантин в окремо виділених корпусах заброньованого ними готелю».

«Відповідно, така категорія туристів під час ізоляції не може користуватися зручностями готелів: пляжем, басейнами, ресторанами, барами і т.д.», - сказано в повідомленні.

Ізоляція триває до тих пір, поки не повторний тест не покаже негативний результат. Зазвичай повторний тест проводиться через 7 днів (орієнтовна вартість повторного тесту і приїзду в готель медбригади 130 дол).

У посольстві звертають увагу і на той факт, що ковід-позитивні пасажири не можуть бути допущені до посадки в літак.

Нагадаємо, восени для туристів відкриють піраміди і музеї Єгипту.

Також повідомлялося, що у вересні в Туреччині посилили карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: