Протести в Киргизії: посольство надало рекомендації українцям

Читать на русском
У зв'язку із загостренням ситуації в Киргизії, посольство України надало рекомендації громадянам - українцям рекомендують проявити пильність і обережність.
Фото РБК

У зв'язку із загостренням ситуації в Киргизії, посольство України надало рекомендації громадянам - українцям рекомендують проявити пильність і обережність.

Про це повідомляє пресслужба Посольства у вівторок, 6 жовтня.

«У зв'язку з погіршенням ситуації в Бішкеку та інших окремих населених пунктах Киргизької Республіки Посольство настійно рекомендує громадянам України уникати відвідування місць скупчення людей через протести в столиці країни та інших містах, а також виявляти підвищену пильність та обережність», - йдеться в повідомленні.

У разі надзвичайної ситуації або виникнення інших обставин, які вимагають негайного консульського реагування, в посольстві просять невідкладно звертатися за номером: +996 701 888 463.

Також можна написати на електронну пошту: [email protected].

Нагадаємо, 5 жовтня місцеві партії Бішкека проводили мітинги незгоди з результатами парламентських виборів. На акції протести вийшли кілька тисяч людей, демонстранти намагалися штурмувати парламент і палац президента.

Сьогодні стало відомо, що в Киргизстані протягом двох тижнів призначать повторні парламентські вибори.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: