Призначили нового голову правління Ощадбанку

Читать на русском
Наглядова рада державного Ощадбанку 2 жовтня ухвалила рішення про припинення з 2 листопада 2020 року повноважень чинного голови правління Андрія Пишного.
piraeusbank.ua

Наглядова рада державного Ощадбанку 2 жовтня ухвалила рішення про припинення з 2 листопада 2020 року повноважень чинного голови правління Андрія Пишного та про призначення з 3 листопада 2020 року на цю посаду Сергія Наумова.

Таким чином завершено імплементацію результатів конкурсу на посаду керівника Ощадбанку, повідомляє пресслужба банку.

Починаючи з дати ухвалення рішення буде розпочато План передачі управління нового керівника Ощадбанку, який триватиме 30 днів. Мета цього процесу - збереження керованості фінансовим інститутом з поступовою передачею повноважень новому голові правління.

Процес зміни голови правління жодним чином не позначиться на роботі фінансової установи: банк буде працювати у звичайному режимі. Наумов приступить до виконання обов'язків 3 листопада 2020 року.

Нагадаємо, Андрій Пишний очолював Ощадбанк 6,5 років.

Раніше Рада Національного банку України на засіданні 4 вересня призначив Ярослава Матузку, колишнього керівника напряму по юридичної координації діяльності ПриватБанку, заступником голови НБУ.

Нагадаємо також, Ощадбанк на вимогу Епіфанія закрив рахунки УПЦ КП.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: