Поліція відкрила справу через концерт до Дня вчителя в Харкові

Читать на русском
Поліція відкрила кримінальне провадження у зв'язку з порушенням правил карантину під час концерту, який пройшов в Харкові до Дня вчителя.
Фото: 112.ua

Поліція відкрила кримінальне провадження у зв'язку з порушенням правил карантину під час концерту, який пройшов в Харкові 3 жовтня.

Про це повідомляє сайт Нацполіціі в Харківській області.

Масові заходи під час карантину: чи дослухаються політики до порад МОЗНапередодні виборів місцеві лідери не стануть відмовлятися від публічних заходів під час активної фази агітації, вважає експерт.

У суботу, 3 жовтня, в Харкові пройшов концерт до Дня вчителя, на якому виступала співачка Оля Полякова.

Співробітники Новобаварського відділення поліції заздалегідь до концерту відправили запит до райадміністрації, в якому хотіли дізнатися про організатора заходу та орієнтовну кількість учасників, а також нагадали про кримінальну відповідальність за порушення карантинних заходів.

Як заявили в поліції, 3 жовтня силовики були присутні на концерті і нагадували глядачам про необхідність дотримуватися правил. Також вони фіксували порушення з боку організаторів.

За фактом концерту поліція відкрила справу за ч.1 статті 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь) ККУ.

Нагадаємо, зараз Харківська область знаходиться в «помаранчевій» зоні карантину.

Раніше в МОЗ закликали місцеву владу відмовитися від проведення масових заходів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: