У глави виборчого штабу Трампа також виявили COVID-19

Читать на русском
Діагноз коронавірус підтвердився у глави виборчого штабу Дональда Трампа - Білла Степієна.
Біл Степієнфото Amy Newman/The Record via AP

Після інфікування коронавірусом президента США Дональда Трампа, діагноз підтвердився у глави його виборчого штабу Білла Степієна.

Про це повідомляє видання Politico.

Ми вам не німці. Колонка Леоніда ШвецяФакт того, що американський президент захворів на коронавірус, загострив питання відповідальності політиків.

Повідомляється, що напередодні у Степієна були легкі симптоми грипу, після чого був отриманий позитивний результат тесту на COVID-19. Він збереже контроль над компанією, працюючи віддалено, але очікується, що курирувати штаб Трампа буде заступник степу Джастін Кларк.

При цьому Politico відзначає, що ці новини приходять в небезпечний для Трампа момент, оскільки його рейтинг відстає від рейтингу Джо Байдена.

Нагадаємо, на цьому тижні у Дональда Трампа і його дружини Меланії виявили коронавірус. Трампа госпіталізували менш ніж через 24 години після позитивного результату тесту. Відомо, що хвороба Трампа протікає в легкій формі.

Незважаючи на хворобу, президент США продовжить особисто керувати країною і не передає свої повноваження віце-президенту Майку Пенсу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: