Рейтинги Трампа та Байдена майже зрівнялися – соціологи

Читать на русском
Рейтинг чинного президента США, республіканця Дональда Трампа майже зрівнявся із рейтингом його  головного опонента, демократа Джо Байдена.
Фото: ВВС

Рейтинг чинного президента США, республіканця Дональда Трампа майже зрівнявся із рейтингом його головного опонента, демократа Джо Байдена.

Про це свідчать результати останнього опитування проведеного компаніями Harvard CAPS/Harris, оприлюдненими в The Hill за день до перших президентських дебатів.

За Джо Байдена проголосували б 47% тих виборців, які збираються взяти участь у виборах, в той час як за Дональда Трампа – 45%.

Таким чином, останнє опитування свідчить про поліпшення позицій на три бали для Дональда Трампа та погіршення на два бали для Джо Байдена – в порівнянні з результатами за серпень.

Соціологи пояснюють зменшення розриву тим, що нинішній глава Білого дому продемонстрував позитивну динаміку в плані економічного зростання в країні.

Опитування проводилося з 22 по 24 вересня серед 1 314 американських громадян, які мають право голосу на президентських виборах у Сполучених Штатах.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Джо Байден випереджає Дональда Трампа у більшості штатів.

Також ми писали, що розрив між рейтингами кандидатів почав скорочуватися.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: