У Зеленського відреагували на пожежі на Луганщині

Читать на русском
В Офісі президента України відреагували на пожежі в Луганській області.  Вогонь підходить до 11 селищ і до м.Сєвєродонецька.  Повідомили про 4 загиблих та 10 шпиталізованих.
Фото з відкритих джерел.

В Офісі президента України відреагували на пожежі в Луганській області.

Як інформує пресслужба, вони отримали інформацію про провокативні обстріли, що могли здійснюватися бойовиками, та через що могла початися пожежа.

Наймасштабніші лісові пожежі в УкраїніПротягом останніх дев'яти років в Україні за кількістю випадків загоряння лісу лідирує 2017 рік – 2 тисячі 371 випадок.

«Звертаємо увагу урядовців на необхідність швидко надати допомогу всім, хто постраждав від пожеж. Звертаємо увагу народних депутатів України на необхідність при обговоренні та затвердженні проекту державного бюджету України на наступний рік врахувати потребу у збільшенні видатків на сектор оборони та безпеки держави. Уряд запропонував таке збільшення. Зокрема, додаткові кошти планується скерувати для Державної служби України з надзвичайних ситуацій», - сказано у повідомленні.

Як відомо, 30 вересня у Луганській області знову розпочалися масштабні лісові пожежі.

Раніше у Станично-Луганській РДА повідомили, що бойовики «ЛНР» проводять обстріли лісового масиву біля одного із КПВВ Луганщини. Для цього вони використовують зброю великого калібру, яка провокує виникнення пожеж.

На ранок 1 жовтня відомо, що за добу пожежа на Луганщині поширилась майже на 10 тисяч гектарів. Вогонь підходить до 11 селищ і до м.Сєвєродонецька.

Також рятувальники повідомили про 4 загиблих та 10 шпиталізованих людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: