У Нацполіції розповіли подробиці смерті співробітниці посольства США

Читать на русском
Поліція відкрила провадження за фактом смерті співробітниці посольства США в Києві. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство».

Поліція відкрила провадження за фактом смерті співробітниці посольства США в Києві. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство».

Про це повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко в ефірі телеканалу Наш.

За його словами, «особа встановлена ​​практично відразу, тому що у неї був пропуск - можливо, ця жінка співробітниця посольства». Однак Крищенко не уточнив яку посаду жінка займала в посольстві.

Крім того, директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко повідомив, що поліція перевіряє версії про причини смерті співробітниці посольства США. Він не виключив, що це міг бути нещасний випадок.

«Про смерть співробітниці посольства США в Україні час покаже, що сталося. Може бути злочином. Поліція Києва має оперативну інформацію про один підозрюваному і розшукує його. Але може бути і випадковість. Тіло було знайдено на залізниці в навушниках під час пробіжки підтюпцем. Нацполіція України розслідує», - написав він у Twitter.

Нагадаємо, 30 вересня в Києві в непритомному стані виявили співробітницю посольства США. Вона була госпіталізована з травмою голови, однак в лікарні вона померла.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: