Побитий нардеп Поляков розповів подробиці про напад

Читать на русском
Депутат ВР від групи За майбутнє Антон Поляков не знає, які мотиви були у нападника. За словами нардепа, його двічі намагалися задушити і вдарили в грудну клітину.
Фото: facebook.com/anton.polyakov.98

Депутат Ради від групи За майбутнє Антон Поляков підтвердив, що сьогодні вранці на нього було скоєно напад. Однак депутат не знає, які мотиви могли бути у зловмисника.

Про це Поляков заявив в коментарі представникам ЗМІ після засідання комітету парламенту, передає Укрінформ в середу, 2 вересня.

«Дійсно, сьогодні близько п’ятої ранку було скоєно напад: людина намагалася двічі задушити і пару разів отримав я у грудну клітину пару ударів. Потім вони (нападники – ред.) поїхали: були спочатку на одній машині, а поїхали на іншій. Я викликав поліцію, склали протокол, потім я поїхав до лікарні, там зафіксували легкі тілесні ушкодження. Лікар подивився, що я тверезий, адекватний, тобто, усі ці речі. І, власне кажучи, приїхав на роботу, в парламенті відпрацював, зараз у комітеті засідання, а потім поїду до районного відділку поліції для того, щоб процедурні моменти пройти зі слідчим. Мотивів не знаю: можливо, людина була просто не адекватна. Можливо, мене просто з кимось переплутали, бо мене по імені ніхто не називав, а були тільки погрози. Можливо, й можуть бути й інші версії... Наскільки я знаю, патрульні вже цю машину (нападників – ред.), її номери повідомили, десь її перехопили , але не знають, та людина була за кермом чи ні», - сказав Поляков.

На питання, чим саме депутат займався о п'ятій ранку на місці нападу, Поляков відповів, що чекав таксі.

При цьому на пряму Поляков не пов'язує напад зі своєю політичною діяльністю.

«Виходячи з того, що взагалі відбувається в країні, все можна пов'язувати з політичною діяльністю. Бачите, комусь машину спалили, кого побили, когось наздогнали, когось - ні. Я сподіваюся, що це просто збіг і людина була не адекватною, і не більше того», - додав нардеп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві побили депутата ВР. У поліції відкрили кримінальне провадження.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: