Зеленський доручив призупинити всі навчальні польоти

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський розпорядився припинити всі навчальні польоти на час розслідування причин катастрофи літака Ан-26.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський розпорядився припинити всі навчальні польоти на час розслідування причин катастрофи літака Ан-26 в Харківській області.

Про це повідомив заступник глави Офісу президента Олег Татаров в ефірі телеканалу «Україна 24» в суботу, 26 вересня.

Названа попередня причина падіння літака під ХарковомАвіакатастрофа військового літака Ан-26 в Харківській області сталася через технічну несправність. У Міноборони допускають, що борт зачепився крилом за землю.

«Президент дав доручення призупинити будь-які польоти із залученням аналогічних літаків до з'ясування причин трагедії. Доручення вже почали виконувати. Я припускаю, що таких польотів не буде, поки не буде з'ясовано об'єктивно, що ж трапилося», - сказав він.

Нагадаємо, військовий літак АН-26 зазнав аварії в Харківській області ввечері 25 вересня.

Всього в катастрофі загинули 26 осіб - 25 на місці аварії і ще один курсант помер від опіків у лікарні 26 вересня. Ще один зараз перебуває на лікуванні.

За словами міністра оборони Андрія Тарана, попередній аналіз трагедії говорить про те, що літак зачепився крилом за землю.

В Україні 26 вересня оголошено Днем жалоби.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: