Авіакатастрофа в Пакистані: вижили лише дві людини

Читать на русском

В результаті аварії пасажирського літака Airbus A-320 в Пакистані загинули 97 осіб з 99 присутніх на борту.

В результаті аварії пасажирського літака Airbus A-320 Пакистанських міжнародних авіаліній поблизу Карачі загинули 97 осіб.

Про це 23 травня повідомила в Twitter прессекретар міністерства охорони здоров'я пакистанської провінції Сінд Міран Юсуф.

Наймасштабніші авіакатастрофи світу за останні 40 роківЯкі країни помилково збивали ракетами пасажирські літаки, що сталося із польським бортом N1 та де найчастіше стаються авіакатастрофи через людський фактор або технічні несправності.

Вона підтвердила, що на борту знаходилися 99 осіб (91 пасажир і 8 членів екіпажу), з яких 97 загинули і двоє вижили. На даний момент ідентифіковані 19 тіл.

Всі загиблі перебували на борту повітряного судна. Серед мешканців будинків, на які впав літак, померлих немає, зазначила Юсуф.

Нагадаємо, пасажирський літак Airbus A320 рейсу PK-8303 Пакистанських міжнародних авіаліній 22 травня здійснював внутрішній переліт. Він вилетів з Лахора і повинен був приземлитися в 14:30 за місцевим часом в Карачі, але пропав безвісти з радара, а пізніше впав в густонаселеному районі Карачі.

В результаті аварії було зруйновано житлові будинки, з-під уламків врятували десятки місцевих жителів.

Попередньо, причиною аварії могли стати технічна несправність або зіткнення з птахами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: