В Україні стартували масштабні військові навчання

Читать на русском
Сьогодні в Миколаївській області розпочався перший етап навчань, участь в яких, крім українських військових, візьмуть підрозділи країн-членів НАТО, зокрема, Сполучених Штатів Америки та Британії.
facebook.com/MinistryofDefence.UA

У середу, 23 вересня, в Україні почалися масштабні військові навчання «Об'єднані зусилля-2020». Це відповідь на російські навчання «Кавказ-2020», які проводяться поблизу українського кордону.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

Сьогодні в Миколаївській області розпочався перший етап навчань, участь в яких, крім українських військових, візьмуть підрозділи країн-членів НАТО, зокрема, Сполучених Штатів Америки та Британії. У міністерстві підкреслюють, що навчання проходять в унікальному форматі.

«Їхня мета - практичне виконання завдань у багатонаціональному середовищі за стандартами і процедурами НАТО, підвищення рівня сумісності підрозділів Збройних Сил України та держав-партнерів», - пояснили в Міноборони.

Крім того, на території країни розгорнуть систему Управління територіальної оборони та залучать понад 7 тисяч резервістів. Підрозділи тероборони відпрацюють схеми взаємодії з іншими силовими відомствами.

Відзначається, що військові навчання «Об'єднані зусилля-2020» відбудуться у всіх областях України.

Раніше на півдні України під час проведення штатних стрільб загорівся військовий полігон. У результаті інциденту потерпілих немає.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: