У Херсонській області під час навчань загорівся військовий полігон

Читать на русском
На півдні України під час проведення штатних стрільб загорівся військовий полігон. В результаті інциденту потерпілих немає.
facebook.com/GeneralStaff.ua

На півдні України під час проведення штатних стрільб загорівся військовий полігон. У результаті інциденту потерпілих немає.

Про це йдеться в повідомленні пресцентру Генерального штабу Збройних сил України в Facebook.

Повідомляється, що загорілася суха трава і сухостій в лісосмузі на полігоні оперативного командування «Південь». Військовим і представникам Державної служби з надзвичайних ситуацій вдалося зупинити поширення вогню, гасіння пожежі триває.

«Для гасіння були залучені відповідна чергова пожежна техніка та авіація. Особовий склад і технічні засоби не постраждали», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє ДСНС, пожежа сталася у Голопристанському районі Херсонської області, горить близько 10 гектарів лісового масиву. Загрози населеним пунктам немає.

До гасіння пожежі залучено 104 осіб та 32 одиниці техніки, у тому числі два літаки, які скидають воду. Від Збройних сил України також залучено особовий склад та техніку, в тому числі два пожежні танки та вертоліт.

Відзначимо, на території південних областей України в ці дні проходять міжнародні стратегічні командно-штабні навчання «Об'єднані зусилля 2020».

Нагадаємо, 17 вересня стало відомо про пожежу на Київському військовому полігоні.

Також відзначимо, під Черніговом сталася пожежа на полігоні, є постраждалі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: