Авіаудар по базі «Талібану» в Афганістані: більш ніж 10 загиблих

Читать на русском
В Афганістані 12 мирних жителів загинули в результаті подвійного авіаудару на базі «Талібану» в північно-східній провінції Кундуз. Ще 10 осіб отримали поранення.
webscreenshot YouTube/AFP news agency channe

В Афганістані 12 мирних жителів загинули в результаті подвійного авіаудару на базі «Талібану» в північно-східній провінції Кундуз. Ще 10 осіб отримали поранення.

Про це повідомляє Reuters.

У міністерстві оборони Афганістану в Кабулі раніше заявили, що в результаті ударів загинули понад 40 бойовиків «Талібану». Там не підтверджували жертв серед цивільного населення. Розслідування інциденту почнеться коли воюючі сторони проведуть мирні переговори.

«Перший удар було завдано по базі «Талібану», але другий призвів до жертв серед цивільного населення, оскільки вони зібралися на місці вибуху», - сказала член парламенту Фатіма Азіз, що представляє Кундуз.

Вона також додала, що в районі Ханабад провінції Кундуз загинули 11 цивільних осіб і п'ять осіб пропали безвісти. За словами ще одного свідка, в результаті авіаударів загинули 12 мирних жителів, в тому числі діти, і 18 осіб отримали поранення.

Раніше в Афганістані було скоєно замах на віцепрезидента, є загиблі.

Також нагадаємо, США скорочують допомогу Афганістану на мільярд доларів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: