Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
ВР розпочне роботу із години запитань до уряду. Також міністр фінансів Сергій Марченко представить у парламенті проект держбюджету на 2021 рік.
Фото - «Слово і діло».

У п'ятницю Верховна рада розпочне роботу із години запитань до уряду про роботу Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, щодо забезпечення навчального процесу в умовах посилення в Україні коронавірусної хвороби та стану нарахування заробітної плати працівникам закладів освіти.

Трансляцію веде «Слово і діло».

Телеканал Рада. Прямий ефірRadaTVchannel

Міністр фінансів Сергій Марченко представить у парламенті проект держбюджету на 2021 рік.

На порядку денному і законопроекти про ринок природного газу, щодо захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та щодо спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних правопорушень.

У другому читанні парламент розгляне уточнення порядку передання в оренду водних об'єктів у комплексі із земельними ділянками, обмеження обігу пластикових пакетів на території України та щодо імплементації положень деяких міжнародних угод та директив ЄС у сфері охорони тваринного та рослинного світу.

Нагадаємо, у Верховній раді лежить проєкт державного бюджету на 2021 рік, який 18 вересня планують розглянути депутати. У першому читанні бюджет повинні ухвалити в жовтні (у другому – в листопаді), до того часу проєкт може істотно змінитися.

Поки ж доходи закладені на рівні 1 трлн 71 млрд грн, витрати – 1 трлн 331 млрд. Якщо вірити Кабміну, у наступному році нас чекає зростання ВВП і зміцнення гривні.

«Слово і діло» проаналізувало, на що і в якому обсязі в 2021 році планують витрачати бюджетні кошти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: