Бойовики на Донбасі знову застосували безпілотник

Читать на русском
У вівторок, 15 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики не відкривали вогонь, проте запустили безпілотник.
скриншот facebook.com/pressjfo

У вівторок, 15 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики не відкривали вогонь, проте запустили безпілотник.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

ОБСЄ виявила нові порушення з боку бойовиків на ДонбасіМісія ОБСЄ на непідконтрольній Україні території зафіксувала нові порушення з боку окупантів.

Як повідомляється, обстрілів з боку оккупнатов сьогодні не зафіксовано. Однак в районі населеного пункту Водяне бійці ООС виявили проліт безпілотника бойовиків типу «МЕВІК», який перетнув лінію розмежування.

«Наші засоби радіоелектронної боротьби подавили безпілотник противника, що унеможливило його подальше використання», - розповіли в штабі ООС.

Ситуація в районі ООС залишається контрольованою. Українські військовослужбовці дотримуються режиму припинення вогню в повному обсязі, додали в пресцентрі.

У той же час, за даними штабу, сьогодні вдень біля Шумів на міні підірвалися двоє військовослужбовців ЗСУ. Вони в лікарні.

Також раніше повідомлялося, що ще один військовий ООС підірвався на невідомому вибуховому пристрої.

Нагадаємо, в ОБСЄ розповіли про нові траншеї бойовиків на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: