Україна та Австрія підписали низку угод

Читать на русском
У Відні в присутності президента України Володимира Зеленського та федерального президента Австрії Олександра Ван дер Беллена було підписано низку двосторонніх документів.
president.gov.ua

У Відні сьогодні в присутності президента України Володимира Зеленського та федерального президента Австрії Олександра Ван дер Беллена було підписано низку двосторонніх документів.

Про це повідомляє пресслужба ОПУ у вівторок, 15 вересня.

Австрія закликала провести нові вибори в БілорусіЗа словами Курца, Білорусі потрібен діалог між чинним президентом Олександром Лукашенком і опозицією.

Зокрема, глава Мінрегіону Олексій Чернишов і виконавчий директор організації охорони навколишнього середовища GLOBAL 2000 Агнес Заунер підписали Угоду про співпрацю в області підтримки дітей і сімей у Харківській області між Харківською ОДА та Австрійської природоохоронною організацією GLOBAL 2000, що реалізує проєкт «Діти Чорнобиля».

Голова Луганської ОДА Сергій Гайдай і Агнес Заунер підписали Угоду про співпрацю в області підтримки дітей і сімей у Луганській області між Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією і GLOBAL 2000.

Угоди передбачають продовження співпраці для забезпечення доступної медичної допомоги дітям, хворим на рак, організацію реабілітаційних заходів, підвищення кваліфікації медперсоналу, впровадження сучасних методів супроводу дітей під час лікування, підтримку сімей у складних життєвих ситуаціях.

Крім того, було підписано угоду про співпрацю між Київською областю та Федеральною землею Нижня Австрія щодо поглиблення дружніх відносин.

Документ декларує прагнення сторін зміцнювати досягнення в економічній, науковій, технічній і культурній сферах, а також передбачає співпрацю у сферах культури, науки, інформаційних технологій і діджіталізаціі.

Нагадаємо, як відомо, поїздка Володимира Зеленського до Австрії - це перший закордонний візит із початку пандемії.

Раніше повідомлялося, що МЗС Австрії викликало посла РФ через отруєння Навального.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: