Німеччина пом'якшує обмеження на закордонні поїздки громадян

Читать на русском
Відносно кожної країни німецьким урядом буде застосовуватися індивідуальний підхід з урахуванням епідеміологічної ситуації по коронавірус.
Фото з відкритих джерел.

Відносно кожної країни німецьким урядом буде застосовуватися індивідуальний підхід з урахуванням епідеміологічної ситуації по коронавірус.

Загальнонаціональне застереження для громадян Німеччини від поїздок за межі шенгенської зони і Європейського союзу скасовується з 1 жовтня. Про це в четвер, 10 вересня, повідомило радіо Deutsche Welle з посиланням на міністерстві закордонних справ Німеччини.

У Німеччині запровадили новий штраф за порушення карантинуУ Німеччині людей будуть штрафувати мінімум на 50 евро.за відмову носити маску в громадських місцях.

За його даними, з 1 жовтня, по відношенню до кожної країни німецьким урядом буде застосовуватися індивідуальний підхід з урахуванням епідеміологічної ситуації по коронавірус.

До країн із значними темпами поширення коронавируса будуть діяти застереження від поїздок. При цьому в Німеччині хочуть досягти домовленостей про аналогічні правила з іншими членами Євросоюзу.

Нагадаємо, в кінці серпня уряд Німеччини продовжив термін дії застереження від поїздок за межі Євросоюзу до 14 вересня. Застереження поширюється на майже 160 країн.

Раніше Швейцарія внесла Україну до так званого небезпечного списку країн, по приїзду з яких потрібно проходити двотижневий карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: