На Донбасі бойовики тричі порушували перемир'я – штаб ООС

Читать на русском
Бойовики застосували біля Золотого і Золотого-5 кулі, аби підпалити траву біля українських укріплень. У результаті обстрілу військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил не постраждали.
flickr.com/ministryofdefenceua

Окупаційні війська з початку 10 вересня тричі порушували режим припинення вогню на Донбасі. Крім обстрілу біля Шумів, проросійські бойовики відкривали вогонь в бік позицій українських військових біля Золотого і Золотого-5.

Про це повідомляє командування операції Об'єднаних сил ввечері, 10 жовтня.

Реінтеграція Донбасу: скільки часу на це підеРеінтеграція Донбасу повинна бути стратегічною метою країни, враховувати різні фактори впливу й після виведення російського озброєння та російських військ може завершитися швидше, ніж за 25 років, вважає експерт.

Бойовики застосували біля Золотого і Золотого-5 кулі, аби підпалити траву біля українських укріплень. У результаті обстрілу військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил не постраждали.

«Такі дії противника свідчать, що ворог свідомо і цілеспрямовано йде не тільки на порушення домовленостей, а й відкрито провокує українську сторону. Зате Україна в черговий раз демонструє своє щире прагнення до встановлення миру, але ворог навмисно зриває будь-які спроби», - відзначили в штабі.

Нагадаємо, в Донецькій і Луганській областях до кінця 2020 року планують побудувати сервісні центри на території контрольно-пропускних пунктах в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» і «Щастя».

Також відзначимо, на Донбасі бойовики не пропустили через блокпости спостерігачів ОБСЄ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: