У Держприкордонслужбі розповіли, хто з білоруських політиків в'їхав до України

Читать на русском
У Держприкордонслужбі повідомили, що двоє громадян Білорусі, які є членами Координаційної ради білоруської опозиції перетнули український кордон.
Фото - Forbes

У Держприкордонслужбі України повідомили, що двоє громадян Білорусі, які є членами Координаційної ради білоруської опозиції перетнули український кордон.

«Державна прикордонна служба України повідомляє, що в один з українських пунктів пропуску в межах Київської області на в’їзд в Україну прибули двоє громадян РБ А. Родненков та І. Кравцов. Наразі вони проходять необхідні заходи прикордонного контролю у відповідності до законодавства, яке визначає порядок перетину державного кордону. Громадянка РБ М. Колесникова до пунктів пропуску України для проходження прикордонного контролю не прибувала», - інформує пресслужба відомства.

Втекли від репресій: хто з публічних людей Білорусі виїхав з країниЗ Білорусі після погроз були змушені виїхати кілька журналістів, а також головна опонентка Олександра Лукашенка на виборах.

Нагадаємо, сьогодні зранку в Держприкордонкомітету Білорусі повідомили, що білоруські опозиціонери Марія Колесникова, Іван Кравцов і Антон Родненков перетнули кордон з Україною.

Тоді як ЗМІ пишуть, що Марію Колесникову затримали.

Як відомо, вчора білоруська опозиція заявила про викрадення Колесникової в центрі Мінська.

Міністерство внутрішніх справ Білорусі та місцева міліція спростовує, що вона була затримана.

Також родичі Колесникової заявили про її зникнення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: