Трамп назвав свій головний «козир» на майбутніх виборах

Читать на русском
*Президент США Дональд Трамп назвав один зі своїх головних козирів на виборах глави держави, запланованих на 3 листопада.
flickr.com Chairman of the Joint Chiefs of Staff

Президент США Дональд Трамп назвав один зі своїх головних козирів на виборах глави держави, запланованих на 3 листопада. За його словами, це рекордні показники економіки за третій квартал, які будуть опубліковані ближче до дня голосування.

Про це він сказав на пресконференції в п'ятницю.

«Справи у нас йдуть дуже добре. Ми дуже пишаємося тим, що відбувається в економіці. Думаю, що перед виборами ви побачите (дані за, - ред.) Третій квартал. Третій квартал буде на такому рівні, який наша країна ще не бачила... Це буде рекорд по ВВП та іншими показниками», - заявив Трамп.

Він також висловив упевненість, що 2020 рік кращим, ніж 2019 рік.

«Наступний рік буде краще, ніж минулий (2020 рік). Я впевнений, що він буде краще, він буде кращим. Тому що ми заклали для цього фундамент, якого не було», - сказав Трамп.

Оптимізм Трампа пов'язаний з опублікованими в п'ятницю даними по безробіттю. Рівень безробіття в США знизився до 8,4%, тоді як у квітні досягав 15%. На момент початку пандемії COVID-19 в США рівень безробіття становив рекордно низькі за останні роки 3,5%.

Раніше Трамп запропонував американцям віддати свій голос на виборах двічі.

Також відзначимо, Трамп назвав спосіб зупинити безлади в містах США.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: