У Києві за добу від коронавірусу померло 9 осіб

Читать на русском
Кількість хворих на коронавірус у Києві за минулу добу збільшилась на 251 людину. За весь період пандемії зафіксована найбільша кількість летальних випадків - померли 9 людей.

Кількість хворих на коронавірус у Києві за минулу добу збільшилась на 251 людину. За весь період пандемії зафіксована найбільша кількість летальних випадків - померли 9 людей. Всього коронавірус забрав життя 187 киян.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в Telegram вранці в суботу, 5 вересня.

На сьогодні в столиці вже 12719 підтверджених випадків захворювання на COVID-19.

Захворіли:

  • 139 жінок віком від 18 до 92 років
  • 101 чоловіків віком від 20 до 80 рокiв
  • 5 дівчаток від 3 до 16 років і 6 хлопчиків від 1 року до 16.

Захворіли і 10 медиків.

До лікарень столиці потрапили 47 пацієнтів. Інші – на самоізоляції, під контролем лікарів. Одужали за минулу добу 95 людей. Всього коронавірус подолали 4070 мешканців Києва.

Пандемія коронавірусу: скільки тестів зробили в Україні та інших країнах світуВ Україні зробили понад мільйон тестів на коронавірус. Багато це чи мало, можна дізнатись, подивившись, скільки тестів роблять інші країни світу.

Найбільше випадків захворювання виявили в Дарницькому і Деснянському районах – по 39, у Дніпровському – 37, у Святошинському районі – 30 випадків.

Нагадаємо, всього в Україні за минулу добу виявили 2 836 нових випадків зараження коронавірусом COVID-19. Це новий антирекорд - другий поспіль і вже третій на цьому тижні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: