У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
На Донбасі 4 вересня було зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат і поранень в результаті пострілів серед особового складу Об'єднаних сил немає.
mil.gov.ua

На Донбасі 4 вересня було зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат і поранень в результаті пострілів серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Неподалік від населеного пункту Авдіївка бойовики здійснили поодинокі постріли з гранатометів і кілька коротких черг зі стрілецької зброї.

«На провокації ворога наші захисники вогонь у відповідь не відкривали», - відзначили в штабі ООС.

З початку поточної доби, 5 вересня на всіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.

За інформацією штабу ООС, на Донбасі триває ліквідація пожеж.

«Підрозділи Збройних Сил України спільно з пожежними ДСНС беруть участь в гасінні вогню біля населених пунктів Лопаскине, Трьохізбенка, Новгородське та Красногорівка. До ліквідації пожеж залучено необхідну кількість техніки та особового складу», - повідомили в пресцентрі.

Крім того, в прифронтових районах сапери Об'єднаних сил розмінували понад десять гектарів території, знайшли та передали на знищення 58 вибухонебезпечних предметів.

Для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об'єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків і об'єктів інфраструктури. За минулу добу вони відремонтували 11 будинків. Ще в дев'яти об'єктах роботи тривають.

Раніше ТКГ погодила нові ділянки розведення сил і розмінування на Донбасі.

Також нагадаємо, Кравчук прокоментував висловлювання Фокіна Донбасом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: