Україна повністю забезпечена вакцинами – Степанов

Читать на русском
Україна повністю забезпечена всіма необхідними вакцинами. Також важливо, щоб не було якихось інших спалахів захворюваності.
Міністерство охорони здоров'я України

Україна повністю забезпечена всіма необхідними вакцинами. Про це під час години запитань до уряду у Верховній раді заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

«На сьогодні ми забезпечені всіма вакцинами, всіма, підкреслюю. І для нас дуже важливо, щоб не було якихось інших спалахів захворюваності», – сказав Степанов.

За словами міністра, перемога над пандемією – пріоритет президента України, уряду України і міністерства охорони здоров’я зокрема. Загалом за весь час пандемії захворіло 130 951 українців. COVID-19 це вже невід’ємна частина життя. Спільне завдання уряду – допомогти громадянам максимально швидко адаптуватися до цього, щоб жити було безпечно.

«Уявіть ситуацію, в якій люди б не знали, що на червоне світло світлофора потрібно зупинятися. Приблизно така ситуація чекає на нас, якщо наші громадяни не будуть дотримуватися правил безпеки поведінки у суспільстві. Дивлячись на те, що відбувається сьогодні, можемо сказати – всі почали переходити дорогу на червоне світло», – наголосив міністр.

Нагадаємо, у МОЗ назвали число антирекордів з COVID-19 за серпень.

Раніше Кабмін виділив гроші на закупівлю препарату для лікування COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: