«Редколегія» на Skrypin.ua: новий політичний сезон та місцеві вибори

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведуча Катерина Супрун буде обговорювати з журналістами-гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведуча Катерина Супрун разом з Сергієм Грішиним, («Ісландія»), Владиславом Красінським («РБК-Україна») та Богданом Буткевичем («Цензор.НЕТ») обговорюватимуть топові теми тижня.

Цього тижня стартував новий політичний сезон. Верховна рада повернулася з літніх канікул, і нардепи ухвалили низку законопроектів, Конституційний суд України оприлюднив одразу кілька резонансних рішень, зокрема, визнав неконституційним призначення глави НАБУ Артема Ситника.

Також у «Редколегії» говоритимуть про те, що цього тижня суддя Сергій Вовк зі столичного Печерського райсуду відновив стягнення 165 млн доларів з ПриватБанку на користь братів Суркісів.

РЕДКОЛЕГІЯ: Несемося! Або як зберегти здоровий глузд на виборчий сезонskrypin.ua

Окремої уваги заслуговує вічна тема виборів в Україні. Цього разу журналісти докладно говоритимуть про місцеві вибори, які мають відбутися 25 жовтня.

Нагадаємо, 1 вересня Верховна рада відкрила роботу четвертої сесії. «Слово і діло» розбиралось, як пройшов перший тиждень роботи парламенту.

Також ми розібралися, як виглядатимуть бюлетені на місцевих виборах, кому видаватимуть більше бюлетенів і чому, а також як працюватиме нова виборча система.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: