У МОЗ розповіли, за яких умов школи перейдуть на змішане навчання

Читать на русском
Степанов розповів, що згідно з рекомендаціями МОЗ, припиняється навчання в школі та вона переходить на дистанційне навчання виключно у разі перебування в червоній зоні епідеміологічної небезпеки.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів, що згідно з рекомендаціями МОЗ, припиняється навчання в школі та вона переходить на дистанційне навчання виключно у разі перебування в «червоній» зоні епідеміологічної небезпеки.

Про це він сказав на брифінгу 30 серпня.

МОЗ оновило правила для навчання в школах під час пандеміїМіністерство охорони здоров’я оновило правила для навчання в школах під час пандемії коронавірусу після консультацій з міжнародними експертами та представниками Міносвіти.

«Якщо школа з точки зору освітнього процесу вважає, що можна, не перебуваючи на «червоному» рівні, наприклад, на «помаранчевому» рівні зробити такий процес навчання змішаної форми - дистанційне і безпосередньо стаціонарна у школі - це вже питання, яке вирішується на рівні школи», - повідомив Степовий.

Очільник МОЗ додав, що перехід на повністю дистанційне навчання можливий лише у разі знаходження району або міста у "червоній" зоні.

«Але виключно перехід на дистанційне навчання, тобто коли припиняється процес навчання в школі - це виключно, коли є "червоний" епідеміологічний рівень небезпеки в районі або місті», - заявив міністр.

Нагадаємо, раніше були опубліковані нові карантинні вимоги для шкіл з 1 вересня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: