У Києві побили нардепа: поліція повідомила подробиці

Читать на русском
У Києві рано вранці 2 вересня невідомий напав на народного депутата України і побив його. Депутат звернувся за допомогою до медиків.
фото з відкритих джерел

У Києві рано вранці в середу, 2 вересня, невідомий напав на народного депутата України і побив його. Депутат звернувся за допомогою до медиків, на місце виїжджала поліція.

Про це розповіли в пресслужбі поліції Києва.

Як повідомляється, сьогодні вранці правоохоронців Шевченківського району поінформували, що за медичною допомогою після нападу звернувся народний депутат Верховної ради.

Поліція виїхала на місце події для з'ясування всіх обставин.

«За словами потерпілого, о 4:30 біля одного з будинків на вул. Богдана Хмельницького під час конфлікту невідомий завдав йому тілесні ушкодження. Для надання медичної допомоги депутат самостійно звернувся до травмпункту», - розповіли поліцейські.

За даним фактом відділом дізнання Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) ККУ.

Нападнику на нардепа загрожує штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів або громадські роботи (від 2 до 200 годин), або виправні роботи строком на 1 рік.

Відзначимо, за даними ЗМІ, постраждали нардепом виявився член депутатської групи «За майбутнє» Антон Поляков.

У той же час відомо, що під час сьогоднішнього засідання парламенту Поляков зареєструвався в залі і зараз також перебуває на засіданні.

Нагадаємо, у грудні 2019 року Антон Поляков написав заяву про вихід з «Слуги народу».

А в квітні 2020-го Поляков висунув вимоги до влади.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: