В центрі Києва посилили заходи безпеки через акції протесту

Читать на русском
Поліція посилила заходи безпеки в центрі Києва через заплановані акції протесту. Можливе обмеження дорожнього руху окремими вулицями центру міста.
Нацполіція

Поліція посилила заходи безпеки, аби не допустити порушень громадського порядку під час проведення запланованих акцій протесту у центрі Києва. Можливе обмеження дорожнього руху окремими вулицями в центрі столиці. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

«Сьогодні у центральній частині Києва анонсоване проведення масових акцій, зокрема і під будівлею Верховної Ради України. Задля забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Нацгвардії України, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування», – йдеться у повідомленні.

Відомо також, що організатори анонсували залучення автотранспорту до проведення акції. Тому можливе обмеження дорожнього руху окремими вулицями в центрі столиці. Автомобілістів просять завчасно планувати свої маршрути з урахування цієї інформації.

Нагадаємо, 24 серпня у Києві відбувся Марш захисників України.

Раніше Нацполіція відкрила 226 кримінальних проваджень за порушення карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: