Обстріл автобуса під Харковом: всі затримані арештовані

Читать на русском
Всім 16 затриманим за підозрою в нападі на пасажирів автобуса в Харківській області обрали запобіжний захід - арешт на два місяці.
фото з відкритих джерел

Всім 16 затриманим за підозрою в нападі на пасажирів автобуса в Харківській області обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Про це повідомив прессекретар прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко, передає пресслужба відомства 30 серпня.

Зеленський закликав не допустити повернення «лихих 90-х»Президент Володимир Зеленський відреагував на обстріл автобусу з людьми в Харківській області.

«Київський районний суд підтримав клопотання прокуратури і обрав 16-ти особам запобіжний захід у вигляді утримання під вартою протягом 60 діб без права на внесення застави», - заявив Чубенко.

За його словами, всім особам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 15, п 1, 7, 12 ч. 2 ст. 115 і і ч.4 ст. 296 КК України (замах на вбивство та хуліганство).

Нагадаємо, 27 серпня на трасі Київ-Харків в Харківській області обстріляли мікроавтобус, в якому їхали представники ОПЗЖ. Постраждали чотири людини.

У той же вечір силовики затримали групу підозрюваних з 14 осіб біля Краснограду. Всі вони жителі Дніпра. Двоє жителів Харкова було затримано 28 серпня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: