Затриманим за обстріл автобусу в Харківській області оголосили про підозру

Читать на русском
Зловмисникам, яких затримали після обстрілу автобусу в Харківській області, вже оголошено про підозру в хуліганстві і замаху на вбивство. Їм готуються обрати запобіжний захід.
facebook.com/anton.gerashchenko.7

Зловмисникам, яких затримали після обстрілу автобусу в Харківській області, вже оголошено про підозру в хуліганстві і замаху на вбивство. Крім того, встановлено ще 35 фігурантів, причетних до злочину.

Про це розповів заступник начальника ГУ Нацполіціі в Харківській області Сергій Чиж в п'ятницю, 28 серпня, під час брифінгу, повідомляє «Страна.ua».

Зеленський закликав не допустити повернення «лихих 90-х»Президент Володимир Зеленський відреагував на обстріл автобусу з людьми в Харківській області.

«На даний момент вже чотирнадцятому оголошено про підозру, фактично всім (затриманим - ред.). І зараз готуємо клопотання про обрання запобіжного заходу», - сказав Чиж.

За його словами, затриманим інкримінують злочини за статтями про хуліганство та замаху на вбивство двох і більше осіб з хуліганських спонукань, скоєному за змовою групою осіб (ч.4 ст.296, ч.15 п. 1,7,12 ч.2 ст .115 ККУ).

«Будемо просити цілодобовий арешт без всяких там (застав - ред.) - утримання під вартою», - уточнив начальник ГУ Нацполіціі в Харківській області Валерій Сокуренко.

Він також розповів, що всі затримані поки відмовляються від дачі свідчень. За інформацією правоохоронців, серед затриманих не тільки жителі Харкова і області, а й люди з Дніпра, Полтави та інших міст.

У зловмисників вилучили травматичні пістолети і газові балончики.

Також, за словами Сокуренка, правоохоронці встановили ще 35 осіб причетних до злочину. П'ятеро з них вже затримано.

Нагадаємо, 27 серпня в Харківській області обстріляли мікроавтобус. Постраждали 4 особи.

У той же вечір поліція затримала групу зловмисників, підозрюваних у нападі на автобус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: