В Івано-Франківську не згодні з «червоною» зоною карантину

Читать на русском
Влада Івано-Франківська просить президента і Кабмін переглянути віднесення міста до червоної карантинної зони.
фото - Руслан Марцинків, Facebook

Влада Івано-Франківська звернулася до президента України і Кабміну з проханням переглянути віднесення міста до «червоної» карантинної зони.

Про це повідомив у відеозверненні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцинків на своїй сторінці в Facеbook.

Посилення карантину: чи витримає Україна нові обмеженняКарантин чи посилення обмежувальних заходів не вирішить проблему, але погіршить економічну ситуацію в країні, вважає експерт.

За його словами, сьогодні вранці до міської ради звернулися перевізники та підприємці, які висловили свою незгоду з рішенням уряду віднести місто до «червоної» зони.

Такий поділ означає, що з 31 серпня в місті не працюватимуть школи та дитсадки, а громадський транспорт курсуватиме в режимі спецперевезень.

«Знаючи, що сьогодні буде засідання цієї комісії, до міської ради звернулися підприємці та перевізники. Вони виступили категорично проти внесення міста до «червоної» зони. Я, як людина, підтримую це звернення ... », - заявив Марцинків.

Він вважає, що рішення про віднесення міста до «червоної» зони є політичним.

«Я не знаю, до чого це призведе, але критерії оцінки з боку держави повинні бути об'єктивними. Тому звертаюся до президента, прем'єра і уряду з вимогою переглянути своє рішення і врахувати справжні показники захворюваності в Івано-Франківську», - заявив мер.

Нагадаємо, 27 серпня в Україні оновили кольорові зони карантину. Вони будуть діяти протягом 14 днів, починаючи з 31 серпня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: