У Мінреінтеграції назвали нові правила в’їзду з окупованих територій

Читать на русском
Кабінет міністрів змінив умови в'їзду та виїзду з окупованих територій України. Нові правила набувають чинності 29 серпня.
Мінреінтеграції

На засіданні 26 серпня Кабінет міністрів змінив умови в’їзду та виїзду з окупованих територій України. Про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

«Згідно зі змінами іноземці та особи без громадянства, які мають на меті потрапити на підконтрольну уряду територію України через КПВВ на територіях Донецької та Луганської областей, АР Крим та м. Севастополя, повинні мати страховий поліс, який покриває витрати, пов’язані з лікуванням COVID-19, та діє на строк перебування на території України (в тому числі на тимчасово окупованих територіях)», — йдеться в повідомленні.

Кількість перетинів адмінкордону з Кримом в 2016-2020 рокахАдміністративний кордон з Кримом за минулий рік перетнули 2,58 млн разів. У січні-червні цього року – тільки 410 тисяч разів.

Зазначається, що поліс має бути виданий страховою компанією, яка зареєстрована в Україні, або іноземною страховою компанією, яка має представництво в Україні. Також усі категорії громадян, які прибувають з ТОТ, повинні пройти самоізоляцію. Дострокове припинення ізоляції можливе в разі одержання негативного результату тестування на COVID-19.

Нагадаємо, 26 серпня Україна закрила кордон для в’їзду іноземців.

Пізніше стало відомо, що Україна знову відкриє КПВВ із Кримом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: