Україна тимчасово закрила кордон для в'їзду іноземців

Читать на русском
Кабмін закрив кордон України для в'їзду іноземців з 29 серпня до 28 вересня. Заборона не торкнеться тих іноземців, у яких є вид на проживання та ще деяких категорій громадян.
фото УНІАН

Кабінет міністрів закрив кордон для в'їзду іноземців до 28 вересня. Заборона не торкнеться лише деяких категорій громадян.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на сьогоднішньому засіданні уряду. Зокрема, були внесені зміни до постанови Кабміну від 22 липня №641, які ініціювало МВС.

За минулу добу коронавірус в Україні виявили у 1670 осібЗа минулу добу коронавірус в Україні виявили у 1670 осіб, зафіксовано 36 летальних випадків, 584 пацієнта одужали.

«Проєктом передбачається на строк дії карантину тимчасово заборонити в'їзд на територію країни іноземців та осіб без громадянства, крім певних категорій осіб, відкоригувати порядок перетину КПВВ особами на лінії розмежування, на адмінкордоні з АР Крим, уточнити категорію осіб, які підлягають самоізоляції», - розповів міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Рішення уряду почне діяти з 00:00 29 серпня і до 00:00 28 вересня.

Як уточнив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, кордон України буде закритим для всіх іноземців, крім тих, які слідують транзитом через Україну, вчаться, проходять службу в ЗСУ, мають посвідку на проживання. Також буде дозволено в'їзд для дипломатів, членів екіпажів на транспорті, діячів культури, які прибувають на запрошення, учасників спортивних змагань та інструкторів збройних сил держав-членів НАТО.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні Кабмін продовжив карантин в Україні до листопада 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: