У ВООЗ повідомили про глобальне зниження рівня інфікування коронавірусом

Читать на русском
У ВООЗ повідомили, що глобальний рівень захворюваності коронавірусом у світі знизився на 5 відсотків
Pixabay

У Всесвітній організації охорони здоров’я повідомили, що пандемія коронавірусу йде на спад.

У багатьох регіонах рівень смертності та інфікування зменшується, а кількість нових випадків зараження коронавірусом у світі загалом знизилася на 5%. Про це повідомляє The Guardian.

Як йдеться у повідомленні, за тиждень до 23 серпня у світі було зареєстровано понад 1,7 мільйона нових випадків захворювання на COVID-19, що на 5 відсотків менше, ніж тижнем раніше.

Зокрема, представники ВООЗ заявили, що через пік пандемії вже пройшла Африка. Однак міністр охорони здоров’я ПАР Звелі Мхізе попередив, що хвороба може повернутися, вказавши на новий сплеск епідемії в Іспанії.

Що ж стосується України, то кількість нових випадків зараження коронавірусом на території нашої держави теж зменшилася. Так, 26 та 25 серпня в Україні було зафіксовано 1670 та 1658 випадків зараження відповідно, в той час як минулого тижня середня кількість підтверджених випадків COVID-19 складала понад 2 тисячі щодня.

Нагадаємо, раніше «Слово і діло» повідомляло, що в лікарнях Пекіна не лишилося жодного хворого на COVID-19. Також ми писали про те, що вчені Гонконгського університету зафіксували випадок повторного інфікування коронавірусною інфекцією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: