Байден у разі перемоги обіцяє надати Україні летальне озброєння

Читать на русском
У разі перемоги на виборах президента США демократ Джо Байден обіцяє працювати над тим, щоб надати Україні летальне озброєння.
Фото - ABC.

У разі перемоги на виборах президента США демократ Джо Байден обіцяє працювати над тим, щоб надати Україні летальне озброєння.

Така ініціатива міститься у вітальній заяві Байдена з нагоди 29-ї річниці незалежності України, опублікованій на його сторінці виборчої кампанії.

Вибори в США: чи буде використовуватися українська тематикаУкраїнська тематика під час виборів США буде використовуватися з точки зору політтехнологій, вважає експерт.

«Як президент я проясню Кремлю, що вони мають закінчити свою агресію та окупацію України. Адміністрація Байдена - Харріс гарантує, що Україна отримає необхідну економічну та військову підтримку, в тому числі летальне озброєння - одночасно закликаючи України проводити важливі реформи, які є життєво необхідними для її успіху», - сказав Байден у зверненні.

Раніше демократична партія затвердила Байдена як свого єдиного кандидата на виборах глави держави.

Республіканці обрали Трампа кандидатом у президенти США. Крім того, республіканці обрали кандидата у віцепрезиденти США. У разі перемоги на виборах, віцепрезидентом стане Майк Пенс, який сьогодні знаходиться на тій же посаді.

Нагадаємо, вибори у США відбудуться 3 листопада 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: