МОЗ оновило перелік країн «червоної» зони

Читать на русском
Міністерство охорони здоров'я України оновило список країн «червоної» і «зеленої» зон за рівнем захворюваності на коронавірус COVID-19.

Міністерство охорони здоров'я України оновило список країн «червоної» і «зеленої» зон за рівнем захворюваності на коронавірус COVID-19.

У червоній зоні 65 держав, повідомляє Державне агентство розвитку туризму України на своїй сторінці в Facebook в суботу, 22 серпня.

Відзначається, що Албанія та Чорногорія для українських туристів перенесені до «червоної» зони. При цьому Болгарія, Єгипет, Туреччина і Хорватія - знаходяться в «зеленій» зоні. Також країни «зеленої зони» увійшли Росія, Франція, Сербія, Швеція та сама Україна.

Держагентство з туризму нагадує, що після повернення з відпочинку в країнах «червоної» зони українці повинні піти на самоізоляцію із застосуванням додатку «Дій вдома». Дострокове припинення самоізоляції можливо після отримання негативного ПЛР-тесту.

Обсервації не підлягають особи, які прибули з країн «червоної» зони, якщо вони мають негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, який проведено не більше ніж за 48 годин до перетину кордону України.

Іноземцям обов'язково мати страховий поліс, що покриває COVID-19.

Раніше в ЗСУ зафіксовано антирекорд по коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: