Справа Шеремета: Антоненко проведе під вартою ще два місяці

Читать на русском
Шевченківський районний суд Києва залишив під вартою ветерана АТО і музиканта Андрія Антоненка  на час судового розгляду справи зі звинувачення його у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.

Шевченківський районний суд Києва залишив під вартою ветерана АТО і музиканта Андрія Антоненка (Ріффмастера) на час судового розгляду справи зі звинувачення його у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, відповідне визначення суд виніс під час винесення рішення про розгляд справи по суті судом присяжних, до 23 жовтня включно.

Що стосується ще однієї обвинуваченої в причетності до вбивства Юлії Кузьменко, то їй суд на час розгляду справи по суті обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, також до 23 жовтня 2020 року включно.

Також суд зобов'язав Кузьменко прибувати в суд на першу вимогу і здати документи для виїзду за кордон.

Третьою обвинуваченою у справі Яні Дугар, згідно з визначенням Шевченківського райсуду, обрано запобіжний захід у вигляді застави в сумі 168 тисяч гривень та покладені додаткові зобов'язання. Запобіжний захід для Дугар також обрано на термін судового розгляду - до 23 жовтня включно.

Раніше повідомлялося, що Антоненко і Кузьменко отримали звинувачувальні акти.

Розгляд справи по суті присяжними має розпочатися о 12:00 4 вересня.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув в результаті вибухавтомобіля 20 липня 2016 року в Києві.

У грудні 2019 року правоохоронці затримали за підозрою у вбивстві Шеремета трьох людей - лікаря і волонтера Юлію Кузьменко, медсестру одного з парашутно-десантних батальйонів Яну Дугар і ветерана АТО, музиканта Андрія Антоненка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: