У Київській області готують лікарні «другої хвилі»

Читать на русском
У Київській області лікарні другої хвилі готуються до прийому хворих на COVID-19. На сьогодні вже перепрофільовані близько сотні ліжок.
фото ЕРА

У Київській області лікарні «другої хвилі» готуються до прийому хворих на COVID-19. На сьогодні вже перепрофільовані 95 ліжок.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної державної адміністрації в середу, 26 серпня.

Продовження карантину: чи довго триватимуть обмеженняПродовження карантину триватиме довше, й епідеміологічна ситуація в Україні залежить від тенденції поширення коронавірусу у світі, вважає експерт.

«Лікарні «другої хвилі» готуються до прийому хворих коронавірусом. У Київській області лікарні «першої хвилі», які беруть хворих на COVID-19, заповнені на 32,6%. З 825 ліжок зайняті 269. У 176 пацієнтів підтверджено інфікування COVID-19, інші 93 пацієнтів очікують результат. Крім того, в установах охорони здоров'я «другої хвилі» під надання медичної допомоги хворим коронавірусом перепрофільовані 95 ліжок», - йдеться в повідомленні.

За минулу добу в області зафіксовано рекордну кількість хворих - 95. Всього за період епідемії підтверджено 5210 випадків COVID-19.

У КОДА нагадали, що зараз частина Київської області знаходиться в «помаранчевій зоні» епідемічної небезпеки, ще частина - в «жовтій».

Нагадаємо, в Україні оновили карантинні зони, 14 регіонів виявилися в «червоній».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: