Кравчук назвав умову перенесення переговорів щодо Донбасу з Мінська

Читать на русском
Переговори щодо Донбасу можуть бути перенесені у Швейцарію, Швецію або Фінляндію. Це станеться в тому випадку, якщо Росія введе війська в Білорусь.
Фото Ліга

Переговори щодо Донбасу можуть бути перенесені у Швейцарію, Швецію або Фінляндію. Це станеться в тому випадку, якщо Росія введе війська в Білорусь.

Про це заявив глава української делегації в ТКГ Донбасом Леонід Кравчук в інтерв'ю Дмитру Гордону.

За його словами, переговори з Мінська можуть перенести в одну з цих трьох країн, якщо Росія введе війська в Білорусь на прохання Олександра Лукашенка.

Російська мова на Донбасі: чи піде Кремль на «компроміс» КравчукаУкраїна може піти на розширення використання російської мови на регіональному рівні на окупованих територіях, якщо Росія піде на поступки в принципових питаннях, вважає експерт.

«Якщо буде військова допомога (від Росії, - ред.), то це вже не держава, а окупована територія. Тому там нам робити нічого... Це може бути, у нас можливі нейтральні держави, як Швейцарія, Швеція і Фінляндія», - сказав Кравчук.

Відзначимо, в Білорусі після президентських виборів 9 серпня спалахнули протести, які охопили всю країну, але в основному столичне місто Мінськ.

Раніше Кравчук заявив про ультиматум Росії по Донбасу.

Також нагадаємо, Кравчук звернувся до Лукашенка через протести.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: