На Донбасі майже місяць немає бойових втрат – Зеленський

Читать на русском
На Донбасі протягом 28 днів поспіль, тобто з початку перемир'я, жоден український військовий не загинув внаслідок обстрілів і не отримав поранення.
фото ОПУ

На Донбасі протягом 28 днів поспіль, тобто з початку перемир'я, жоден український військовий не загинув внаслідок обстрілів і не отримав поранення.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час церемонії підняття Державного прапора 23 серпня, повідомляє ОПУ.

Рік і три місяці роботи президента: як Зеленський виконує обіцянкиПрезидент Володимир Зеленський за місяць провалив п'ять обіцянок. Одна з них стосується грального бізнесу.

«Сьогодні 28 днів, як у нас немає бойових втрат. Весь світ бачить, що Україна та її воїни, як і будь-які цивілізовані люди хочуть миру на сході України», - сказав президент.

У штабі операції Об'єднаних сил повідомили, що 22 серпня ворог один раз порушив перемир'я біля Мар'їнки, але ніхто не постраждав.

В ОБСЄ за весь час нарахували 634 порушення перемир'я.

Як відомо, з 27 липня на Донбасі почав діяти новий режим припинення вогню. Зокрема ці домовленості забороняють відкривати будь-який вогонь без дозволу керівництва. У разі навмисного порушення режиму припинення вогню у відношенні військовослужбовців Збройних Сил можуть застосовувати дисциплінарні стягнення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: