Колишнього помічника Трампа заарештували за шахрайство

Читать на русском
Правоохоронні органи Сполучених Штатів затримали колишнього радника президента Дональда Трампа Стіва Беннона, котрого підозрюють в шахрайстві.
flickr.com/irvines

Правоохоронні органи Сполучених Штатів затримали колишнього радника президента Дональда Трампа Стіва Беннона, якого підозрюють в шахрайстві.

Про це повідомив офіс прокурора Південного округу Нью-Йорка.

Беннона затримали у справі некомерційної організації We Build The Wall, яка була створена торік для збору пожертвувань на будівництво стіни на кордоні США і Мексики.

Беннон є головою консультативної ради організації.

Трампатрабли: чи дозволять президенту перенести вибориДо зниження власних рейтингів Дональд Трамп не висував ідею про можливість перенесення виборів президента США.

За версією офісу прокурора Південного округу Нью-Йорка, Беннон і засновник «Ми побудуємо стіну» Брайан Колфейдж привласнили частину пожертвувань, які отримала організація (всього їй перерахували понад 25 млн доларів). Беннон, як стверджується, отримав понад мільйон доларів.

Беннону, Колфейджу і ще двом фігурантам його справи пред'явлені звинувачення в змові з метою шахрайства та відмивання грошей. Кожен із двох пунктів звинувачення передбачає до 20 років в'язниці.

Раніше стало відомо про те, що Трамп втратив рекордну суму на тлі пандемії.

Також відзначимо, в Білому домі заявили, що Трамп не має наміру переносити вибори президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: