Трамп втратив рекордну суму на тлі пандемії

Читать на русском
Експерти вважають, що причинами цього є падіння цін на нерухомість компанії Trump Organization, а посилили падіння наслідки пандемії коронавірусу.

Статки президента США Дональда Трампа за останній рік скоротилися майже на 300 мільйонів доларів і це найсильніше падіння за останні п'ять років.

Про це повідомляє Bloomberg.

Трампатрабли: чи дозволять президенту перенести вибориДо зниження власних рейтингів Дональд Трамп не висував ідею про можливість перенесення виборів президента США.

На сьогодні статки лідера США оцінюються у 2,7 млрд. доларів. З моменту обрання Трампа президентом його активи впали на 10%. На початку каденції статки оцінювалися в 3 млрд. доларів.

Експерти вважають, що причинами цього є падіння цін на нерухомість компанії Trump Organization, а посилили падіння наслідки пандемії коронавірусу.

Раніше Управління з питань етики при уряді США опублікувало фінансовий документ, в якому перераховані всі доходи президента Дональда Трампа за 2019 рік.

Також нагадаємо, американський лідер Дональд Трамп не планує переносити вибори президента Сполучених Штатів Америки. Президентські вибори відбудуться в заплановані терміни - 3 листопада 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: