У Кабміні хочуть «маркувати» COVID-тести лікарів, вчителів та поліції

Читать на русском
Кабмін пропонує маркувати тести на коронавірус представників Нацполіціі, лікарів, вчителів, щоб отримати детальну статистику щодо захворюваності.
kmu.gov.ua

Глава уряду Денис Шмигаль заявив про необхідність маркувати тести на коронавірус представників Нацполіціі, лікарів, вчителів, щоб отримати детальну статистику щодо захворюваності.

Про це він повідомив сьогодні за підсумками позачергового засідання Державної комісії з питань ТЕБ ​​та НС, передає пресслужба Кабміну 10 серпня.

Вчителів не перевірятимуть на коронавірус - СтепановПеред початком навчального року вчителів не перевірятимуть на коронавірус. Про це повідомив в суботу, 8 серпня, голова МОЗ Максим Степанов.

«Нам потрібно обов'язково окремо маркувати тести представників Нацполіціі, лікарів, вчителів та інших категорій працівників. Так ми зможемо отримати більш детальну статистику і розуміння, в яких категоріях хвороба поширюється швидше», - зазначив він.

Також Шмигаль доручив розробити механізм відрядження епідеміологів Держспоживслужби до лабораторних центрів МОЗ для проведення епідемічних розслідувань.

Зазначимо, раніше в МОЗ анонсували ІФА-тестування для лікарів, поліцейських, військових і прикордонників.

Нагадаємо, сьогодні в Кабміні також повідомляли, що Державна комісія з питань ТЕБ ​​та НС переходить на щоденний графік роботи через ситуацію з COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: