У шпиталі Мінська помер ще один учасник протестів

Читать на русском
Шутов зазнав вогнепального поранення в голову на мітингу 11 серпня в Бресті. Після мітингу родичі не могли знайти його два дні.
Гордон

У військовому шпиталі міста Мінська помер 43-річний Геннадій Шутов, який брав участь в акціях протесту.

Про це повідомляє TÙT.BY з посиланням на родичів загиблого.

Шутов зазнав вогнепального поранення в голову на мітингу 11 серпня в Бресті. Після мітингу родичі не могли знайти його два дні.

Ситуація в Білорусі: як протести можуть вплинути на УкраїнуУкраїнська сторона повинна прогнозувати розвиток подій у Білорусі з політичної, економічної та військової точок зору, вважає експерт.

Родичі чоловіка кажуть, що спілкувалися з очевидцями й ті розповідали, що Геннадій не бився, не конфліктував - просто йшов. Постріл, який він отримав, був, вважають люди, з якими говорили рідні, зроблений із даху будівлі.

Родичі дві доби не могли знайти Геннадія Шутова. З'ясували, що його доставили спочатку до Брестської обласної лікарні, а потім вертольотом переправили до військового шпиталю в Мінську. Дочка Людмила розповідала TUT.BY, що в батька вогнепальна травма, «пошкодження мозку важкі та великі, лікарі не дають жодних прогнозів».

Геннадій Шутов помер у шпиталі сьогодні, 19 серпня, о 10.20.

Раніше повідомлялося про те, що силовики розігнали мітинг біля Мінського тракторного заводу.

Також нагадаємо, 13 серпня в Білорусі в лікарні міста Жодіно помер чоловік, побитий під час протестів правоохоронними органами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: