У світі від коронавірусу вже одужали 13 млн осіб

Читать на русском
На  17 серпня, кількість людей, що захворіли на COVID-19 у світі перевищує 21 млн людей. Він недуги померли понад 773 тис. осіб. Вилікувалися більше 13 млн.
Ілюстративне фото.Фото - tvoemisto.tv

Станом на ранок, 17 серпня, кількість людей, що захворіли на COVID-19 у світі перевищує 21,59 млн людей. Він недуги померли понад 773,6 тис. осіб. Вилікувалися більше 13 млн.

Про це свідчать дані американського Університету Джонса Хопкінса, який веде підрахунки на основі інформації міжнародних організацій, федеральної і місцевої влади.

Пандемія коронавірусу: скільки вакцин розробляється у світіУ світі зараз 28 вакцин від коронавірусу проходять клінічні дослідження, ще 138 – доклінічні.

Найбільше хворих зафіксовано у США. Штати лідирують у світі за кількістю інфікованих коронавірусом - заразилися понад 5,4 млн осіб, одужали більше 1,8 млн пацієнтів.

Натомість, згідно з даними сайту Worldometers, найбільше нових хворих знайшли в Індії – 58 тисяч. Також 36 тисяч випадків захворювання підтвердили у США та 22 тисячі – у Бразилії.

А за весь час пандемії від коронавірусу вилікувалось 14,5 млн хворих, досі активними залишаються 6,4 млн випадків захворювання.

Нагадаємо, з понеділка, 17 серпня, у Києві посилено карантин, починають діяти обмеження жовтої зони за рівнем небезпеки поширення коронавірусу.

Як відомо, за минулу добу в Україні підтвердили 1637 нових випадків коронавірусної хвороби. Це на кілька сотень менше, ніж днем ​​раніше.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: