У будівлі Луганської ОДА впровадили карантин через коронавірус

Читать на русском
У будівлі Луганської облдержадміністрації запровадили карантинні заходи із запобігання розповсюдження коронавірусної хвлороби, які діятимуть протягом двох тижнів.
Fotolia/ kasto

У будівлі Луганської облдержадміністрації запровадили карантинні заходи із запобігання розповсюдження коронавірусної хвлороби, які діятимуть протягом двох тижнів.

Відповідне розпорядження видав голова ОДА Сергій Гайдай від 12 серпня, повідомляє пресслужба Луганської ОДА.

«Так, у зв’язку з реєстрацією випадків захворювання у будівлі за адресою проспект Центральний, 59, м. Сєвєродонецьк з 12 серпня 2020 року на 14 календарних днів в облдержадміністрації запроваджені відповідні запобіжні заходи», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ПрАТ «Сєвєродонецький науково-дослідний та конструкторський інститут хімічного машинобудування» рекомендовано обмежити доступ сторонніх осіб до будівлі на проспекті Центральний, 59.

«Зокрема, це стосується проведення масових заходів, нарад, засідань колегіальних і дорадчих органів та переведення їх у режим телефонних або відеоконференцій. Щоденно проводитимуться температурний скринінг працівників та їх опитування про стан здоров’я на початку і в середині робочого дня, регулярні дезінфекційні заходи тощо. Крім того, за можливості, працівники будуть переведені на віддалений доступ до роботи із застосуванням електронних комунікаційних технологій», – повідомили в Луганській ОДА.

Раніше стало відомо, що МОЗ змінює критерії визначення зон карантину.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок середи, 12 серпня, лабораторно підтверджено 1433 нові випадки захворювання на коронавірус, 19 людей померли.

У Києві також зафіксували різкий приріст випадків коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: